26.11.2015. 20:53
0
Partizan napravio senzaciju u Holandiji, Kane presudio Šehiću i Qarabagu
Od 19:00 sati večeras je odigrano 12 utakmica grupne faze UEFA-ine Europa lige.

Piše: Haris Ahbabović

Beogradski Partizan je napravio veliki posao u Holandiji, pošto je slavio protiv AZ-a sa 1:2. Oumarou i Živković su pogađali za goste iz Srbije, dok je jedini gol za AZ postigao Souza.

Lazio je slavio protiv Dnipra sa 3:1. Candreva, Parolo i Đorđević su bili strijelci za rimski tim, dok je jedini gol za goste iz Ukrajine postigao Gama. Senad Lulić je u igru ušao u 81. minuti.

Ibrahim Šehić je branio u domaćem porazu Qarabaga od Tottenhama, koji je slavio sa 0:1 golom Harryja Kanea.

Sead Kolašinac je sa klupe odgledao pobjedu svog Schalkea od 1:0 protiv APOEL-a, dok je to isto učinio sa druge strane i Semir Štilić.

Ostali rezultati:

Augsburg - Athletic Bilbao 2:3
Basel - Fiorentina 2:2
Belenenses - Lech Poznan 0:0
Besiktas - Skenderbeu 2:0
Lokomotiv Moscow - Sporting Lisaboa 2:4
Monaco - Anderlecht 0:2
Rosenborg - St. Etienne 1:1
Sparta Praha - Asteras 1:0

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.