30.11.2015. 18:27
0
Begović: Poštovat ću ako Mourinho pošalje Courtoisa na gol
Asmir Begović, golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji je nakon povrede Belgijanca Thibauta Courtoisa u posljednja dva mjeseca i prvi čuvar mreže Chelseaja, kaže, nije opterećen kada će stajati među stativama gola popularno zvanih londonskih „plavaca“.

Naime, Courtois se u potpunosti oporavio od povrede. Trenira redovno sa saigračima i prema mišljenju mnogih, dobro upućenih u dešavanja u Chelseaju, menadžer Jose Mourinho uskoro bi Beogovića mogao poslati na klupu za rezervne igrače, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Nisam opterećen previše do kada ću, odnosno kada ću braniti. Koncentrišem se na utakmice u kojima želim svoj posao dobro obaviti. Menadžer će donijeti pravu odluku kada Courtois bude spreman za nastupe. Svaku odluku koju donese Jose Mourinho ću poštovati“, rekao je za Sky Sport Begović.

(Anadolu Agency)  

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.