1.12.2015. 17:18
0
James Rodriguez nezadovoljan u Realu
Kolumbijski napadač James Rodriguez nezadovoljan je svojim statusom kod trenera Rafe Beniteza i razmišlja o odlasku iz Real Madrida, objavili su u utorak španjolski mediji.

James Rodriguez je ove sezone u samo jednoj utakmici odigrao svih 90 minuta, a njegovo nezadovoljstvo dodatno je podgrijano time što je zamijenjen u posljednjim prvenstvenim utakmicama protiv Barcelone i Eibara.

No, trener Rafa Benitez odbacio je tvrdnje o Rodriguezovu nezadovoljstvu.

"James Rodriguez je fantastičan igrač, ali nije ga bilo skoro dva mjeseca zbog ozljede. Ovo je Real i konkurencija je velika. Što će više trenirati to će biti bliže formi po kojoj ga pamtimo. Ja ga želim imati u najboljem izdanju, i to na svakoj utakmici", kazao je Benitez.

(Fena)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.