29.12.2015. 22:59
0
Bez golova u sudaru Leicester Cityja i Manchester Cityja
U pretposljednjem susretu 19. kola engleskog prvenstva Leicester City i Manchester City odigrali su bez pogodaka 0:0.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti dominirali kada je u pitanju posjed lopte, no ni na jednoj strani nije bilo previše prilika.

Ovakav rasplet najviše odgovara Arsenalu koji će u novu godinu ući kao prvoplasirana momčad Premiershipa s 39 bodova, koliko ima i drugi Leicester uz slabiju gol razliku. Manchester City je treći s 36, a Tottenham četvrti s 35 bodova.

Posljednji susret 19. kola, ujedno i posljednji susret u 2015. godini u Engleskoj, u srijedu će odigrati Sunderland i Liverpool.

(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.