5.2.2016. 15:46
0
Nogometni savez BiH podržat će kandidaturu Giannija Infantina za predsjednika FIFA-e
Nogometni savez Bosne i Hercegovine podržat će kandidaturu Giannija Infantina za predsjednika Međunarodne nogometne federacije - FIFA.

Na sastanku s predsjednicima i generalnim sekretarima evropskih nacionalnih asocijacija  22. januara u Nyonu, UEFA je iskazala punu podršku sadašnjem generalnom sekretaru UEFA Gianniju Infantinu u kandidaturi za funkciju predsjednika FIFA-e.

- Imajući u vidu činjenicu da je NSBiH član evropske nogometne porodice, takva informacija je predočena članovima Izvršnog odbora NSBiH na sastanku  1. februara, na kojem je  prisustvovao i predstavnik UEFA-e Thierry Favre. IO NSBiH je informaciju jednoglasno usvojio - rečeno je Feni iz NSBiH.

Novi predsjenik FIFE-e bit će izabran 26. februara u Zurichu, a NSBiH na Kongresu će predstavljati predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednik Darko Ljubojević i generalni sekretar Jasmin Baković.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.