6.2.2016. 12:10
0
"Poslao sam Mourinhu poruku i izvinio se zbog loše forme"
Belgijski fudbaler Eden Hazard otkrio je britanskim medijima da je Joseu Mourinhou nakon što je dobio otkaz u Chelseaju uputio SMS poruku u kojoj mu se izvinio zbog loše forme u kojoj je bio, javlja Anadolu Agency (AA).

Hazard je u prošloj sezoni u kojoj je Chelsea s Mourinhom na klupi osvojio naslov šampiona bio briljantan i proglašen za najboljeg igrača Premier lige. No, ove sezone nije prikazivao ni približno takve partije, pa su ga mnogi okarakterisali kao glavni razlog loših partija "plavaca" zbog čega je vlasnik Roman Abramovich po drugi put smijenio Mourinha.

"Poslao sam mu poruku da mu kažem kako mi je jako žao što je morao otići. Zajedno smo uživali u svim uspjesima prošle sezone, ali ove nismo imali u čemu. Osjećam se pomalo krivim zbog toga, jer sam bio igrač godine. Bio sam jedan od najvažnijih igrača u ključnim utakmicama, a ove sam igrao dosta slabije. Nisam bio na istom nivou. Zato sam poslao tu poruku Mourinhu, a on mi je odgovorio da mi želi sve najbolje u budućnosti", rekao je Belgijanac.

Hazard je u Chelsea stigao 2012. godine iz francuskog Lillea. Sa klubom sa "Stamford Bridgea" je odigrao 191 utakmicu u svim takmičenjima i postigao 50 golova. Prošle sezone je s "plavcima" osvojio naslov šampiona Engleske i FA kupa. Prethodno je u sezoni 2012/13 podigao pehar pobjednika Lige Evrope.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.