8.2.2016. 16:38
0
Ronaldo: U Real Madridu ostajem do kraja ugovora, a onda ćemo vidjeti šta dalje
Cristiano Ronaldo je otkrio da će u Real Madridu ostati najmanje do kraja ugovora koji traje do 2018. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

"U Španiji sam već šest godina, a isto toliko sam bio u Manchester Unitedu. Iskustvo u Engleskoj je bilo sjajno, ali Primera je za mene najbolja liga na svijetu. Čast mi je biti ovdje i želim ostati do kraja ugovora, a onda ćemo vidjeti", rekao je Portugalac na dodjeli nagrade za najboljeg strijelca španske Primere.

Nagradu je Ronaldo, koji je nedavno proslavio 31. rođendan, posvetio svima u španskom klubu.

"Nagrada nije samo moja, već i za cijelu ekipu, trenere i svakog u Realu. Bez njih, ja ne bih postigao toliko golova. I hvala navijačima na podršci, spektakularni su stvarno", kazao je Ronaldo.

Španski mediji su ranije pisali da će Portugalac 2018. godine preći u američki MLS. 

Ronaldo je 11. juna 2009. godine iz Manchester Uniteda prešao u Real Madrid za 80 miliona funti (oko 94 miliona eura), što je postao najveći transfer u historiji fudbala.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.