8.2.2016. 17:45
0
Bilić hvalio Nijemca: Klopp je pravi vođa, voli raditi
Trener West Hama Slaven Bilić je izjavio da je trener Liverpoola Jürgen Klopp veoma vrijedan trener i pravi vođa svoga tima, javlja Anadolu Agency (AA).

Inače, u utorak u 20.45 na Upton Parku, West Ham i Liverpool će igrati ponovljenu utakmicu četvrte runde FA kupa, jer je prvi meč na Anfieldu završio bez golova.

Bilić je izjavio za britanske medije kako vjeruje da će Nijemac u utorak biti na čelu svoje ekipe, iako zbog upale slijepog crijeva nije sjedio na klupi u subotnjem remiju protiv Sunderlanda (2:2).

''Uvjeren sam da će Klopp voditi Liverpool u utorak, ali ne zbog pritiska, kako neku kažu. Vratit će se, jer je to jače od njega, jer je vođa. Voli raditi i za njega je to nešto sasvim prirodno'', rekao je Bilić.

Istakao je kako je Liverpool veliki svjetski klub, iako ove sezone i ne igraju baš sjajno.

"Liverpool je veliki klub i imaju uspona i padova ove sezone. Morat ćemo ih zatvoriti i uzeti im prostor. Kad bude lopta u našem posjedu, morat ćemo biti hrabri, a to smo već pokazali ove sezone protiv njih", kazao je hrvatski stručnjak.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.