17.2.2016. 22:35
0
Real Madrid lako protiv Rome, golčina Cristiana Ronalda
Fudbaleri Real Madrida slavili su na Olimpicu protiv Rome sa 0:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Prvi gol na utakmici djelo je Cristiana Ronalda, koji se na majstorski način oslobodio svog čuvara i pogodio gol Rome. Ronaldo je postigao gol u 57. minuti. Konačnih 0:2 u 86. minuti postavlja Jese.

Miralem Pjanić je odigrao cijeli meč, dok je Edin Džeko ušao u igru u 64. minuti kada je zamijenio El Shaarawyja. Treba istaći da je Džeko pred sami kraj meča imao veliku priliku, ali je šutirao pored gola. Ervin Zukanović je ovaj meč odgledao sa tribina Olimpica.

Wolfsburg je kao gost u drugoj utakmici večeri slavio protiv Genta sa 2:3. Draxler (dva puta) i Kruse su pogađali za Vukove, dok su golove za Gent postigli Kums i Coulibaly.




0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.