22.2.2016. 10:39
0
"Totti neće biti kažnjen, trener mu je samo rekao da su njegove izjave izazvale napetost u svlačionici"
Sportski direktor AC Roma Mauro Baldissoni izjavio je u nedjelju navečer kako legendarni nogometaš Francesco Totti neće biti kažnjen zbog izjava o nezadovoljstvu svojim statusom u klubu.

Nakon što se u subotu u televizijskom intervjuu požalio na svoj status, trener Rome Luciano Spalletti nije uvrsti 39-godišnjeg Tottija na popis igrača za nedjelju utakmicu Roma – Palermo (5:0).

"Klub neće poduzimati ništa protiv Tottija. Radi se čisto o tehničkom pitanju. Trener mu je rekao da ne računa na njega za tu utakmicu, jer su njegove izjave izazvale napetost u svlačionici", kazao je Baldissoni talijanskim medijima.

Podsjetio je kako Totti s klubom ima igrački ugovor koji ističe u lipnju, te zatim šestogodišnji ugovor kao direktor.

"Nije istina da više ne računamo na njega kao igrača, a o tome hoće li Totti zaigrati za Romu i sljedeće sezone odlučit će on i direktor kluba. Što se toga tiče ništa se nije promijenilo i njih dvojica sastat će se ovih dana i riješiti to pitanje", istaknuo je Baldissoni, naglasivši kako Roma nije pokazala manjak respekt prema jednom od najvećih svojih i talijanskih nogometaša.

Totti će u rujnu napuniti četrdesetu godinu, a cijelu svoju seniorsku karijeru proveo je u Romi za koju je odigrao 749 utakmica i postigao 300 golova, osvojio naslov prvaka Italije te po dva talijanska Kupa i Superkupa.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.