23.2.2016. 11:20
0
Salihamidžić: Bayern je uz Barcelonu i Real favorit za osvajanje Lige prvaka
Bayern je uz Barcelonu i Real Madrid favorit za osvajanje Lige prvaka. Dakle, ko god želi osvojiti trofej morat će pobijediti tim iz Minhena, istakao je Hasan Salihamidžić, nekadašnji proslavljeni fudbaler Bayerna i Juventusa, kao i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U intervjuu za Eurosport popularno zvani Braco o večerašnjem prvom susretu osmine finala Lige prvaka u kojem će u Torinu snage odmjeriti njegova dva bivša kluba, Juventus i Bayern, blagu prednost dao je Bavarcima.

“Prije svega, radujem se što ću dva puta prisustvovati tako velikim utakmicama. To je najjači par osmine finala. Blagu prednost dajem Bayernu jer je pet puta u zadnjih šest godina bio učenik polufinala Lige prvaka. Međutim, to ne znači da treba otpisati Juventus”, rekao je Salihamidžić, prenosi Anadolu Agency (AA), naglasivši kako bi posebno motivisan u spomenutom dvomeču mogao biti Mario Mandžukić, napadač Juventusa, prošle sezone otpisan u Bayernu. 

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.