9.3.2016. 19:56
0
Trener Sarajeva se svađao sa novinarima nakon utakmice: Pošto ste vrlo nekulturni nemam šta da vam odgovorim
Miodrag Ješić, šef Stručnog štaba FK Sarajevo, bio je poprilično iznerviran novinarskim pitanjima o suđenju na utakmici Sloboda - Sarajevo koja je danas odigrana na Tušnju.

Piše: Haris Ahbabović

Novinari, koji su očito bili nezadovoljni razvojem situacije, su upitali Ješića da li ga je sramota suđenja na današnjoj utakmici, te da li je sramota da se dosudi, kako je novinar naveo u pitanju, penal za Sarajevo na onakav način. Srbijanski stručnjak je odgovorio:

"Pošto ste vrlo nekulturni i nepristojni nemam šta da vam odgovorim. Hvala vam i prijatno. Ovo je neprimjereno, nemojte da budete navijači, budite novinari. Morate da imate osnovno vaspitanje, morate da imate malo samokontrole kada postavljate pitanje. Nemojte biti lokalpatriote, budite sportski novinari", rekao je Ješić novinarima u Tuzli.

"Da li je bio penal ili ne, ja to ne komentarišem. Nemojte vi da procjenjujete da li je bio penal ili ne. Nemojte da pričate gluposti, nemojte da budete lokalpatriote i napišite šta god hoćete", rekao je Ješić novinarima.

Podsjećanja radi, Sloboda je danas slavila protiv Sarajeva sa 2:1.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.