20.3.2016. 22:28
0
Primera: Real uvjerljiv protiv Seville
U posljednjem susretu 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real je u Madridu upisao uvjerljivu pobjedu nad Sevillom 4:0.
Karim Benzema doveo je Madriđane u vodstvo u 6. minuti, Cristiano Ronaldo u 64. povisio je na 2:0, Gareth Bale dvije minute kasnije pogađa za 3:0, a konačan rezultat postavio je Jese Rodriguez u 86. minuti.

Pri rezultatu 1:0 obje momčadi nisu realizirale jedanaesterac. U 27. minuti vratar Keylor Navas obranio je šut Kevina Gameira, a u 58. Ronaldo je pucao iznad gola.

Na ljestvici Primere vodeća Barcelona ima 76 bodova, drugi Atletico Madrid 67, a treći Real Madrid 66. Sevilla je šesta s 48 bodova.
(Fena) 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.