27.4.2016. 20:24
0
Lewandowski: Možda ću jednog dana igrati u Engleskoj ili Španiji
Napadač Bayerna iz Minhena Robert Lewandowski je izjavio u srijedu da da bi jednog dana mogao zaigrati u Španiji ili u Engleskoj, prenosi Anadolu Agency (AA).

Poljak je ranije izjavio da će napustiti Bayern samo u slučaju da taj novi klub konkuriše za trofeje svake godine kao što to čini prvak Bundeslige.

"Možda ću jednog dana igrati u Engleskoj ili Španiji. Ali, ako odlučim da karijeru nastavim u Bayernu, bit će to samo zato što sam smatrao da je to idealan klub u kojem ću napredovati i osvajati trofeje", rekao je Lewandowski za "France Football". 

Na kraju je istakao da je sretan što Bayern svake sezone stigne najmanje do polufinala Lige prvaka. 

"Osim Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida, koji drugi timovi se mogu pohvaliti takvim kontinuitetom? Ne znam kako će izgledati moja budućnost, ali u ovom trenutku sam veoma sretan u Bayernu", kazao je Lewandowski.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.