2.5.2016. 8:49
0
Masovna tuča obilježila najveći ukrajinski derbi
Najveći ukrajinski derbi obilježila je masovna tučnjava igrača Šahtara i kijevskog Dinama, koja je izbila nakon što je Eduardo zabio svoj drugi gol na utakmici za vodstvo Šahtara od 3:0.

Igrači Šahtara slavili su pogodak, ali u jednom trenutku među njih je uletio ratoborni veznjak Dinama Ribalka. I dok se on pokušavao izvući iz obruča, nešto se dogodilo na drugoj strani gdje Jarmolenko nogom opalio Stepanenka. U njihovom okršaju učestvovao je i Domagoj Vida. Hrvatski reprezentativac pokušavao je smiriti strasti, ali nije mu išlo baš najbolje pa je morao čak primijeniti silu, piše “Index.

Odmah su se umiješali ostali igrači Šahtara, udaralo se rukama i nogama… na kraju glavni sudija utakmice pokazao je nekoliko žutih i čak tri crvena kartona.

Utakmica je privedena kraju, a Šahtar je slavio sa 3:0.

(Merima Druškić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.