2.5.2016. 17:37
0
Mahrez o taktici Ranierija: Na treningu nas nasmijava, a na dan utakmice je ozbiljan
Vezni igrač Leicestera Riyad Mahrez je u ponedjeljak za britanske medije otkrio šta im trener Claudio Ranieri kaže prije svake utakmice kako bi ih na najbolji način motivisao, prenosi Anadolu Agency (AA).

On je istakao za "Mirror" da im trener uvijek kaže da budu pametni, koncentrisani i da igraju pažljivo.

"Budite pametni, vi ste lisice", savjet je Ranierija, kako kaže Alžirac.

Napomenuo je da Raineri ima veoma opušten i prijateljski odnos sa svim igračima. 

"Samo je jednom vikao na nas i to na poluvremenu utakmice s Newcastleom. Međutim, gotovo uvijek je nasmijan. Na treningu nas nasmijava, ali to se promijeni na dan utakmice kada stvari postanu ozbiljne. Koncentrisan je na posao. Znamo mu kazati kako mu je odvezana pertla na cipeli, ispričamo mu vic, ali on se ne da. Samo nam kaže - dečki, hajde da se fokusiramo na utakmicu", rekao je Mahrez.

Igrači i navijači Leicestera večeras će pratiti utakmicu Chelseaja i Tottenhama. Ako Tottenham izgubi ili odigra neriješeno, Mahrez i društvo postat će prvaci Engleske.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.