2.5.2016. 18:20
0
Španski mediji: Bale će potpisati novi ugovor s Realom do 2021. godine
Fudbaler Real Madrida Gareth Bale će, kako navode španski mediji, potpisati novi ugovor s kraljevskim klubom, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako piše "Marca", uprava Reala želi što prije produžiti ugovor sa velškim fudbalerom i tako stavi tačku na špekulacije o eventualnom povratku Balea u Premier ligu.

Navodi se kako je preostalo da uprava i fudbaler usaglase detalje novog ugovora, koji će navodno biti poznat već ove sedmice. 

Dodaje se da bi Bale mogao potpisati novi ugovor do 2021. godine.

Tokom karijere 26-godišnji krilni napadač igrao je za Southampton i Tottenham, iz kojeg je u septembru 2013. godine stigao u Real Madrid.

Za Real Madrid je do sada odigrao 120 utakmica, postigao 58 golova i osvojio Ligu prvaka, Kup kralja, Svjetsko klupsko prvenstvo i UEFA Superkup.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.