2.5.2016. 20:38
0
Vardy organizovao zabavu u svojoj kući: Igrači Leicestera zajedno čekaju kiks Tottenhama
Večeras u 21 sati igra se utakmica između Chelseaja i Tottenhama koja bi mogla odlučiti o novom prvaku Engleske, a igrači Leicestera su odlučili da zajedno gledaju meč i čekaju kiks Spursa, prenosi Anadolu Agency (AA).

Ako Tottenham večeras izgubi ili remizira na Stamford Bridgeu, Leicester će prvi put u svojoj historiji osvojiti naslov prvaka Engleske. 

Kako piše "Guardian", napadač Leicestera Jamie Vardy je večeras organizirao veliku zabavu u svojoj kući gdje će zajedno sa saigračima pratiti "historijski meč". 

"Pratit ćemo jednim okom što se događa u Londonu. Naravno da ne možemo ignorisati tu utakmicu", rekao je veznjak Leicestera Marc Albrighton. 

Istakao je kako se ipak nada da bi već večeras mogli postati prvaci.

"Mislim da bi večeras mogli postati prvaci, postoji velika šansa, zato ćemo svi skupa gledati utakmicu", rekao je Albrighton. 

Trener Lisica Claudio Ranieri neće moći pratiti utakmicu jer će se baš u tom trenutku vraćati avionom iz Italije. On je, naime, umjesto utakmice odlučio posjetiti svoju 96-godišnju majku Renatu.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.