3.6.2016. 10:20
0
Za povratak Pogbe Manchester United ponudio rekordnih 78,7 miliona eura
Engleski fudbalski klub Manchester United za veznjaka Juventusa i svog bivšeg fudbalera Paula Pogbu ponudio je 78,7 miliona eura, što je rekordna ponuda Premiershipa, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako javlja SunSports, novi trener kluba sa Old Trafforda Portugalac Jose Mourinho odobrio je da se pošalje ponuda za Francuza Paula Pogbu (23), koji je također na meti španske Barcelone.

Ponuda Manchester Uniteda uključuje 78 miliona eura, kao i nešto više od 15 miliona eura za honorare. 

Ovo je najveća dosadašnja ponuda Manchester Uniteda za jednog fudbalera, a ujedno i najveća ponuda Premier lige, nakon što je 2014. godine Argentinac Angel di Maria plaćen 78,3 miliona eura.

Paul Pogba je u okviru profesionalne karijere igrao za Manchester Uniteda u sezoni 2011-2012, nakon čega je prešao u italijanski Juventus. Pogba je u 124 utakmice 28 puta zatresao mrežu protivnika. Od 2013. godine Pogba nastupa i za A tim reprezentacije Francuske. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.