18.6.2016. 11:33
0
Davor Šuker o ispadima huligana: Nemoćni smo, srce me boli, nešto je trulo kod nas
Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) osudio je jučerašnje ispade huligana na tribinama stadiona u St. Etienneu, nakon kojih je nacionalni tim njegove zemlje primio gol i remizirao sa Češkom (2:2) u drugom kolu grupe „D“ na EURO 2016.

"Što reći, ovo je već 15 godina normalno u hrvatskom društvu i hrvatskoj politici. Plaćanje kazni, huligansko slanje poruka s tribina, a najviše boli igranje pred praznim tribinama. Ne učimo na svojim greškama i ne znam više kome se obratiti. Hrvatski nogometni savez radi svoj posao, a apeliram na državu i na institucije da odrade svoj. Tražit ćemo od francuske policije pomoć našem sudstvu, da se vidi tko baca baklje, a neće ih valjda netko pokušati opravdati. Ne treba nas valjda izbaciti na četiri godine da konačno naučimo, zamislite što bi to bilo za naše igrače. Nemoćni smo, srce me boli. Nešto je trulo kod nas, a ovo ostalo zaslužuje nultu toleranciju", izjavio je Šuker za oficijelnu internet stranicu HNS-a, javlja Anadolu Agency (AA).

Hrvatska reprezentacija je prije višeminutnog prekida, kojeg su izazvali njeni „navijači“, dominirala i u potpunosti držala kontrolu na terenu.

"Dominirali smo, vidjeli smo moćnu Hrvatsku koja je pokazivala inicijativu i na kraju žalimo zbog ovih 2:2, pogotovo jer smo prilikom Mandžukića mogli sve riješiti. Česi s razlogom slave, dok nas svi hvale kako smo možda i jedina momčad koja na ovom Europskom prvenstvu igra dominantno", rekao je Šuker.

Poslije dva odigrana kolu u grupi „D“ Španija ima maksimalnih šest bodova, Hrvatska četiri, Češka bod, dok je Turska bez bodova. U posljednjem, trećem kolu 21. juna od 21 sat sastaju se Turska – Češka i Hrvatska – Španija. 

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.