28.6.2016. 18:07
0
Unai Emery novi trener PSG-a
Paris Saint-Germain imenovao je bivšeg trenera Seville Unaija Emeryja za novog šefa stručnog štaba.

Emery je postao jedan od najtraženijih trenera u Evropi nakon što je Sevillu vodio do tri titule u Evropskoj ligi. Četrdeset četverogodišnji trener potpisao je ugovor na dvije godine, prenosi Eurosport.

- Klub je postao jedan od najvećih u Evropi u proteklih nekoliko sezona i sretan sam i počastvovan što ću biti u mogućnosti da pomognem u realizaciji njegovih velikih ambicija - kazao je Emery za klupsku internet stranicu.

Emeryja će u Sevilli naslijediti bivši selektor Čilea Jorge Sampaoli.

Dosadašnji trener PSG-a Laurent Blanc napustio je redove prvaka Francuske uprkos osvojene tri uzastopne titule u Ligi 1.

(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.