24.7.2016. 9:42
8
Ovako izgleda tribina gdje su se nalazili navijači Sarajeva nakon vječitog derbija
Dio sjeverne tribine na stadionu Grbavica gdje su bili navijači FK Sarajevo skupina Horde zla uništen je nakon što su čupali stolice, bacali ih i palili, piše bh. novinska agencija Patria.

U FK Željezničar još zbrajaju štetu, a posla će biti i za Disciplinsku komisiju NS BiH. 

Nakon derbija koji je završio 1:1 a kojeg su obilježili prekidi, nemiri, bakljade, netrpeljivost navijača Sarajeva i Željezničara prenijela se i izvan stadiona pa je u centru Sarajeva došlo do tuče navijača u kojoj je bilo i povrijeđenih osoba.

Društvene mreže usijane su komentarima jednih i drugih navijača.

Inače, stadion Grbavica proteklih mjeseci obnovljen je a sve stolice su zamijenjene. U akciju Za evropsku Grbavicu uključili su brojni navijači, građani, privrednici, javne ličnosti. 

(Patria)
Foto: Damir Hajdarbašić / FK Željezničar

8
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.