24.7.2016. 13:36
0
"Da dovedem Robina Van Persieja morao bih prodati stadion"
Trener lisabonskog fudbalskog kluba Sportinga Jorge Jesus demantirao je navode portugalskih medija da je njegov tim zainteresiran za dovođenje velikih pojačanja poput holandskog golgetera Robina van Persiea, te dodao da razmatra samo dovođenje pojačanja koja ne bi ugrozila finansijsku stabilnost kluba, javlja Anadolu Agency (AA).

Jesus je kazao da je Van Perise fantastičan igrač i da bi ga svako želio vidjeti u svom timu, ali da je realnost sasvim drugačija.

"I ja bih već sutra volio da Van Perise dođe u Sporting, ali, kao i mnogi drugi, mi to možemo samo sanjati. Morali bismo prodati stadion da ga dovedemo u klub. Kada bi se ja pitao i Messija bih volio vidjeti u svom timu, ali jeste li svjesni koliko taj igrač godišnje zarađuje novca. To što mediji pišu su samo tračevi, mi nismo ni kontaktirali Van Persiev klub Fenerbahče", kazao je Jesus.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.