18.8.2016. 21:43
0
Istanbul Basaksehir poražen kod kuće od Shakhtar Donetska, Edin Višća izborio penal
Fudbaleri Istanbul Basaksehira poraženi su na domaćem travnjaku od Shakhtara iz Donetska sa 1:2 u sklopu kvalifikacija za Europa ligu.

Piše: Haris Ahbabović

Cikalleshi (autogol) i Kovalenko su pogađali za goste iz Donetska, dok je jedini gol za Basaksehir postigao Emre. Jedanaesterac je izborio naš reprezentativac, Edin Višća, koji je inače odigrao svih 90 minuta.

Zagrebačka Lokomotiva i Genk su remizirali odigravši 2:2. Marić i Fiolić su bili strijelci za domaće, dok su golove za Genk postigli Bailey i Samata.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.