24.8.2016. 15:26
0
Wenger želi Alvara Moratu i Jamesa Rodrigueza, Zidane želi Alexisa Sancheza, propao transfer Mustafija na Emirates
Kako piše Don Balon, menadžer Arsenala, Arsene Wenger, ima namjeru da na Emirates dovede dva pojačanja iz Real Madrida, i to kakva.

Piše: Haris Ahbabović

Spominju se imena Jamesa Rodrigueza, koji se nije snašao u dresu Real Madrida, uprkos sjajnom SP u dresu Kolumbije od prije dvije godine. Pored njega, spominje se i Alvaro Morata, kojeg je Real vratio tokom ovog ljeta iz Juventusa.

Sa druge strane, Real Madrid ima namjeru da kupi Alexisa Sancheza, fudbalera Arsenala, pa ćemo vidjeti da li će spomenuti fudbaleri možda biti dio neke razmjene, iako je teško očekivati da će Real Madrid prodati Moratu.

Rodrigueza već traže brojni klubovi, jer je nezadovoljan u Madridu, a među njima su Arsenal, Liverpool, Chelsea i dva Manchestera.

Arsenal je nakon propalog transfera Mustafija odlučio da se okrene Romi i Kostasu Manolasu, dok je Real poručio da još uvijek nije dobio nijednu ponudu za Jamesa Rodrigueza.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.