26.8.2016. 9:08
0
Igrači Sassuola se vratili iz tunela kako bi vidjeli sjajno navijanje Delija, trener Sassuola im aplaudirao
Uprkos ispadanju iz Evrope i nekvalifikovanju u grupnu fazu Europa lige, navijači Crvene zvezde, Delije, su ponovo napravili sjajnu atmosferu u Beogradu na meču Zvezde i Sassuola.

Piše: Haris Ahbabović

Bez obzira na rezultat i ispadanje iz Evrope, navijači su pjesmom i sjajnom atmosferom još jednom pokazali nesebičnu podršku svojim igračima.

A navijanje "Delija" privuklo je i veliku pažnju Sassuola. Igrači su se vraćali iz tunela kako bi još jednom vidjeli uzavrelu atmosferu na sjeveru, dok je trener italijanskog prvoligaša aplaudirao Delijama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.