26.8.2016. 10:28
0
Čudne situacije tokom izvlačenja za Ligu prvaka: Rush nije uspio otvoriti 50 posto loptica, Carlos vraćao loptice pa izvlačio nove
Nekadašnji as Real Madrida, Brazilac Roberto Carlos, jučer je bio jedan od pomoćnika tokom izvlačenja grupa za Ligu prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Osim Carlosa, čelnicima UEFA-e tokom izvlačenja su pomagali Ian Rush, Thierry Henry, Clarence Seedorf i Ruud van Nistelrooy.

Pojedini mediji su odmah počeli sa špekulacijama da je žrijeb naštiman, jer je upravo Roberto Carlos uzeo jednu lopticu, a potom je vratio u posudu sa ostalim lopticama, pa uzeo novu. Ipak, činjenica je da Carlos prije toga nije promiješao loptice, pa je istu vratio kako bi obavio upravo taj postupak.

Mnogo problema tokom izvlačenja imao je Ian Rush, koji nije uspio otvoriti gotovo 50 posto loptica, pa mu je pomagao predstavnik UEFA-e.

Podsjećanja radi, nekadašnji predsjednik FIFA-e, Sepp Blatter, nedavno je izjavio da su neki žrijebovi bili naštimani, te da se to radi na način da loptice stavite u hladnjak, pa na dodir možete da kontrolišete žrijeb.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.