26.8.2016. 22:41
0
Bajić dvostruki strijelac protiv slavnog Bešiktaša
Bosanskohercegovački reprezentativac Riad Bajić igra sjajno u dresu Konyaspora ove sezone. Odličnu formu potvrdio je i golom koji je postigao protiv aktuelnog prvaka Turske Bešiktaša.

Naime, u okviru drugog gola turskog prvnestva, u utakmici koja je u toku, Bajić je u 8. minuti na asistenciju Škubića pogodio protiv velikog protivnika. 

Ipak u Bajić je još jednom potvrdio o kakvom majstoru se radi kada je u  59. minuti pogodio još jednom mrežu Beškitaša. Nekih pola sata do kraja susreta rezultat je 2:2. 

Treba naglasiti i kako Amir Hadžiahmetović igra od prve minute za Konyu, dok naš mladi reprezentativac Deni Miloišević je na klupi za rezervne igrače. 

(Merima Druškić/Avaz)

Riad Bajic
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.