10.9.2016. 10:42
0
Premier liga se kratkim videom prisjetila Edina Džeke u pobjedi Cityja na Old Traffordu od 1:6
Danas se na Old Traffordu, u sklopu 4. kola engleske Premier lige, igra veliki gradski dervbi između Manchester Uniteda i Manchester Cityja.

Piše: Haris Ahbabović

Derbi će propustiti najbolji fudbaler Građana, Sergio Aguero, koji je zbog udaranja protivnika u prošlom kolu suspendovan na tri utakmice neigranja.

Premier liga se kratkim videom prisjetila upečatljivih momenata manchesterskog derbija, pa se prisjetila nevjerovatnog gola Waynea Rooneyja, i šestog pogotka kojeg je postigao Edin Džeko u pobjedi Građana na Old Traffordu od 1:6.

Meč Uniteda i Cityja počinje od 13 sati i 45 minuta.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.