26.9.2016. 14:34
0
Trener zagrebačkog Dinama: Bacanjem na glavu protiv Juventusa sve je moguće
Uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka između Dinama i Juventusa na zagrebačkom stadionu Maksimir, novi trener Dinama Željko Sopić je poručio kako je svjestan težine protivnika, no kako je njegova momčad spremna. Nije htio komentirati spekulacije da je na čelu Dinama privremeno, javlja Anadolu Agency (AA).

Novi trener Dinama Željko Sopić, koji je na trenersku klupu Dinama sjeo nakon ostavke Zlatka Kranjčara, istaknuo je kako su njegovi igrači maksimalno spremni za sutrašnju utakmicu protiv Juventusa, koja se igra u 2. kolu Lige prvaka, u okviru grupe H.

Na pitanje hoće li Sopić ostati stalni trener ili će se potvrditi medijske spekulacije kako na njegovo mjesto uskoro dolazi drugi trener, Sopić je izjavio kako ne želi spekulirati te kako mu je velika čast, kao Zagrepčanu, biti prvi trener Dinama. 

Istaknuo je kako mu je na umu samo današnji trening i sutrašnja utakmica. Ni glasnogovornica Dinama Sandra Špičić nije potvrdila te spekulacije, tvrdi kako nikakve službene vijesti o novom treneru ne postoje. 

Dinamov trener Sopić je izjavio kako on i njegova momčad jako dobro znaju da igraju protiv kluba koji ove godine planira osvojiti Ligu prvaka. Kao Dinamovu prednost naveo je domaći stadion i puno gledatelja, s obzirom na činjenicu da je do danas za utakmicu prodano oko 18.000 karata. 

"Sa maksimalnim pristupom i bacanjem na glavu sve je moguće", poručio je Sopić. 

Trener Dinama nije iznio jedanaestoricu koji će sutra istrčati na travnjak, no poručio je kako će o igranju odlučiti isključivo "zeleni travnjak". 

Dinamov golman Adrijan Šemper je istaknuo kako njegove suigrače sutra očekuje jedan od najboljih klubova na svijetu i kako je to prilika za uživanje u utakmici. 

Utakmica Dinama i Juventusa počinje sutra u 20:45 sati. 

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.