28.9.2016. 22:39
0
Atletico Madrid savladao ekipu Bayern Municha sa 1:0
Atletico Madrid je večeras u 2. kolu grupe D u Ligi prvaka na Vicente Calderonu u Madridu savladao ekipu Bayern Municha sa 1:0.

Jedini gol na utakmici je postignut i 35. minuti. Antoine Griezmann je uposlio Yannicka Ferreire Carrasca, koji prizemnim šutem od stativu matira Neuera.

U 39. minuti Bayern je mogao doći do izjednačenja. David Alaba je uposlio Francka Riberyja, on je odigrao dupli pas sa Lewandowskim, ali je sa desetak metara šutirao pored gola.

Drugo poluvrijeme bilo je mnogo manje sadržajnije od prvog. Alaba je bio blizu izjednačenja u 56. minuti, no njegov šut je odbranio Oblak.

Najbolju priliku za Bayern u drugom poluvremenu imao je Lewandowski u 77. minuti kada je sa sedam metara šutirao glavom, no lopta je otišla pored desne stative.

(Merima Druškić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.