7.10.2016. 15:10
0
Vahid Halilhodžić: Momcima želim puno sreće i snage da izdrže do kraja i da nam donesu pobjedu iz Belgije
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje u Belgiji gdje će igrati utakmicu drugog kola kvalifikacija za svjetsko prvenstvo, a igračima BiH je uoči utakmice poruku poslao bosanskohercegovački nogometni stručnjak i selektor Japana Vahid Halilhodžić.

- Večeras je važna utakmica s Belgijom koju igra naša reprezentacija. Belgija je uvijek bila jaka ekipa i bez obzira što neki igrači neće nastupiti moramo biti oprezni. Vjerujem da je iskusni kolega Baždarević napravio najbolju taktiku kako bi se kući vratili neporaženi - napisao je Halilhodžić na društvenoj mrežu Footgoll, prenosi portal Goal.

On je bh. reprezentativcima poželio sreću u Briselu.

- Momcima želim puno sreće i snage da izdrže do kraja te da nam donesu pobjedu. Znam da to mogu jer Bosna i Hercegovina ima kvalitetan i iskusan tim, koji ima kapacitet da nas odvede u Rusiju 2018. Vidimo se tamo - dodao je.

Halilhodžić sa selekcijom Japana nakon tri kola azijskih kvalifikacija ima šest bodova te je na trećem mjestu grupe, iza Australije i Saudijske Arabije.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.