18.10.2016. 22:24
0
Juventus uz brojne probleme slavio u gostima kod Lyona, Sevilla u Zagrebu bolja od Dinama, Real deklasirao Legiju
Večeras su odigrane utakmice 3. kola grupne faze UEFA-ine Lige prvaka po grupama E, F, G i H.

Piše: Haris Ahbabović

U sklopu grupe F, Real Madrid je lako slavio protiv Legije sa 5:1. Bale, Jodlowiec (autogol), Asensio, Lucas i Morata su bili strijelci za Real, dok je jedini gol za goste postigao Radović.

U ovoj grupi, Dortmund je kao gost pobijedio Sporting sa 1:2. Aubameyang i Weigl su bili strijelci za Milionere, dok je Cesar postigao gol za domaći tim.

U sklopu grupe H, Juventus je slavio na gostovanju kod Lyona sa 0:1. Cuadrado je postigao jedini gol. Lemina je kod Juventusa dobio crveni karton, a klub iz Torina je imao mnogo sreće i u prvom poluvremenu pošto je Lacazette promašio penal. Miralem Pjanić je odigrao svih 90 minuta.

Dinamo je u Zagrebu pretrpio novi poraz. Ovaj put bodove sa Maksimira je odnijela Sevilla koja je pobijedila 0:1 golom Nasrija.

Rezultati svih večerašnjih utakmica:

Club Brugge - Porto 1:2
CSKA Moscow - Monaco 1:1
Dinamo Zagreb - Sevilla 0:1
Leicester City - Copenhagen 1:0
Bayer Leverkusen - Tottenham 0:0
Lyon - Juventus 0:1
Real Madrid - Legia 5:1
Sporting - Dortmund 1:2


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.