23.10.2016. 21:32
0
Navijači Chelseaja poručili Mourinhu: Nisi više poseban
Jose Mourinho večeras je doživio uvrede s tribina nakon što se s Manchester Unitedom vratio na Stamford Bridge godinu nakon otkaza iz Chelseaja, javlja Anadolu Agency (AA).

U utakmici protiv svog bivšeg kluba u Londonu u okviru 9. kola Premiershipa Mourinhov tim deklasiran je rezultatom 4:0, što je jedan od najtežih poraza "crvenih đavola" ikada. 

U "pjesmi dobrodošlice" s tribina, navijači Chelseaja poručili su Mourinhu da "više nije poseban" aludirajući na nadimak "Special One" (Poseban) koji su mu dali kada je tek došao na klupu londonskog kluba.

Domaći navijači su portugalskom fudbalskom stručnjaku više puta tokom večerašnje utakmice horski pjevali: Dobit ćeš otkaz ujutru.

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.