29.10.2016. 11:20
0
West Ham želi protjerati huligane sa svojih utakmica
Neredi na utakmici sa Chelseajem bili su kap koja je prelila čašu. West Ham kreće u totalni rat sa svojim navijačima, odnosno huliganima koji su vrlo aktivni u posljednje vrijeme.
Klub Slavena Bilića već je detektirao dvjestotinjak huligana sa spomenute utakmice, a mnogima od njih prijeti doživotni progon s domaćih utakmica West Hama. 

West Hamov plan

Sigurnosne službe Čekićara izradile su plan koji se sastoji od pet tačaka. Glavne tačke su doživotna zabrana ulaska na Olimpijski stadion, izgradnja novih ograda, efektivnije razdvajanje domaćih i gostujućih navijača na tribinama, a prema novom planu redari će tokom cijele utakmice snimati navijače.
O borbi s huliganima progovorio je i Slaven Bilić. Njega su scene nasilja šokirale. 

"Doživio sam nerede u Rusiji, Turskoj i Hrvatskoj, mislio sam da se Engleska očistila od toga. West Ham to nije zaslužio. Igrači to nisu zaslužili, navijači to nisu zaslužili. Oni pravi navijači, velika većina njih. No, ne bih dalje komentarisao nešto o čemu sam već govorio. Ja sam nogometni trener, nisam policajac", zaključio je hrvatski trener.

(Index.hr/Admir Oručević)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.