14.11.2016. 21:16
0
Kada te vlastiti igrač vrati u surovu realnost: Barcelona je mnogo veći klub od Cityja
U finišu prijelaznog roka Manchester City se odrekao Joe Harta, koji je otišao u Torino. Na njegovo mjesto stigao je golman Čilea Claudio Bravo, kojeg je engleski klub platio Barceloni 17 miliona funti.

On je do sada u 11 utakmica primio isto toliko golova za ekipu s Etihada, a izjavom je, vjerujemo, razbjesnio navijače, iako je samo realno odgovorio na pitanje. 

"Klubovi su slični po pitanju budžeta, ali je Barcelona daleko veći klub od Manchester Cityja. Potpisivanje za City je bila promjena koja je uključivala puno stvari. Probleme s jezikom, preseljenje obitelji, vožnja na suprotnoj strani ceste. No, za mene je Guardiola najbolji trener na svijetu. Jako je iskren. Možete ga pitati bilo što vezano uz nogomet, ali i za porodicu", rekao je Bravo.


(Index.hr/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.