18.11.2016. 22:22
1
Emotivno obraćanje Ronalda o kojem priča Evropa: Kunem vam se životom svoga sina, ovo je najsretniji dan u mom životu
Fudbalski savez Portugala objavio je govor Cristiana Ronalda, kapitena Portugala, nakon finala Eura u Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Cristiano se obratio svojim saigračima u svlačionici Portugala nakon što je njegova selekcija golom Edera u finalu pobijedila domaće Fracuze sa 1:0.

Podsjećanja radi, Ronaldo je tu utakmicu napustio u prvom poluvremenu nakon povrede koju je zaradio pri okršaju sa Payetom.

"Želim da se zahvalim ovom čovjeku ovdje, treneru Santosu, jer bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Hvala svim mojim saigračima i stafu, jer i bez vas ovo ne bi bilo moguće", počeo je Ronaldo.

"Veoma sam sretan, ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Zaboravite individualne trofeje i trofeje Lige prvaka. Ovo sada je najsretniji dan u mom životu. Već sam do sada plakao tri ili četiri puta zbog ovoga. Brat me je pokušao smiriti, ali sam mu rekao da ne mogu da se smirim. Kunem vam se životom svoga sina, ovo je najsretniji dan u mom životu", rekao je Cristiano.

"Ovo je ono što mi je nedostajalo, ali sada imamo to, zahvaljujući svima vama, i posebno tebi, treneru Santosu", rekao je u svom emotivnom obraćanju saigračima Ronaldo.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.