7.12.2016. 17:40
0
Real Madrid stao u odbranu napadača: Ronaldovo ponašanje je apsolutno primjereno i korektno
Real Madrid je u srijedu izdao saopštenje te stao u odbranu svoga napadača Cristiana Ronalda u vezi s optužbama za utaju poreza

Podsjetimo, portugalski reprezentativac je optužen da je navodno utajio najmanje 150 miliona eura svojih primanja koja posjeduje na računima širom svijeta.

Uprava Reala je poručila kako traže da se poštuje njihov fudbaler.

"Poslije raznih izvještaja koji su objavljeni prethodnih dana, a i poslije izvještaja poreske agencije, Real Madrid zahtijeva potpuno poštovanje igrača kao što je Ronaldo čije ponašanje je apsolutno primjereno i korektno tokom njegove cijele karijere u našem klubu", navodi se u saopštenju kraljevskog kluba.

Portal "Goal" navodi da je slavni portugalski napadač pod optužbama da je utajio čak 150 miliona eura, što sada istražuje špansko pravosuđe.

Generalni sekretar sindikata u španskoj poreznoj upravi Jose Maria Mollinedo tvrdi da bi se Ronaldo mogao čak naći iza zatvorskih rešetaka.


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.