13.12.2016. 9:17
0
Ronaldo: Nemam razloga lagati
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, nakon što je dobio Zlatnu loptu, dao je intervju za "France Football", otkrivši koliko ga je "pogodila" afera Football Leaksa, u kojoj se optužuje za utaju poreza.

- Naravno da mi je to pokvarilo zadovoljstvo osvajanja Zlatne lopte, lagao bih kad bih rekao da nije. Nisam hipokrit, ta mi priča nije napravila ništa dobra, a cijeli je proces težak ne samo za mene, nego za ljude oko mene, moju porodicu, sina, osobe koje rade sa mnom. Pa sin mi pohađa školu i počinje shvaćati neke stvari - rekao je Ronaldo.

Dodao je da uvijek nastoji činiti ispravnu stvar, biti transparentan, i da nema razloga lagati.

- Kad se govori o mom privatnom životu, prijateljima, mjestima kamo idem na odmor, imam li ili nemam djevojku..., to je normalno, ali kad je riječ o nečemu ovako ozbiljnom... Imam advokate, klub, ljude koji rade za mene i boli me jer uvijek se trudimo raditi ispravno - poručio je najbolji nogometaš na svijetu.

Na kraju je istakao da istina uvijek izađe na površinu, prije ili kasnije, prenosi "Goal".

Nogometaš je sinoć proglašen za najboljeg igrača na svijetu,  četvrti put.

(Fena) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.