22.12.2016. 17:07
0
Real Madrid sprema "nemoralnu" ponudu za Messija, Perez ne odustaje od kupovine Argentinca
Pojedini mediji prenose vijest da Real Madrid sprema veliku ponudu za Barcelonu i njihovog najboljeg fudbalera Lionela Messija.

Piše: Haris Ahbabović

Graham Hunter, engleski novinar, kaže da Real sprema veliku ponudu za Lionela Messija.

"Bez obzira hoće li Florentino Perez uspjeti, ili će biti odbijen s podsmjehom, Realov predsjednik nema drugu opciju nego da napravi pokušaj mamljenja Messija preko granice", kaže ovaj novinar.

U pregovorima između Messija i Barcelone oko novog ugovora došlo je do zastoja jer argentinski as traži platu koju ni Barca ne može dati, dok Manchester City također vreba priliku da kupi Messija.

Hunter je dodao kako ipak misli da će Messi potpisati novu ugovor sa Kataloncima, te da neće izdati Blaugranu.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.