4.1.2017. 14:59
1
Otkriveni pravi razlozi Spahićevog otkaza: Nekadašnji kapiten BiH u centru skandala!
Fudbaleri HSV-a Pierre-Michel Lasogga i Josip Drmić bili su, kako javlja njemački Focus, žrtve Spahićeve ruke, što je vjerovatno bila kap koja je prelila čašu u odluci bundesligaša da otpusti našeg reprezentativca.

Ovaj njemački list navodi da je uz učestale teške riječi i sklonost da "pravdu" traži pesnicama u klubu vladao strah od "lošeg dečka", što je bio svojevrsni nadimak za bh. reprezentativca Emira Spahića.

HSV ove sezone grčevito se bori za opstanak u društvu najboljih, a jučer je klub saopćio odluku da su raskinuli ugovor s Spahićem.

- U posljednjih nekoliko sedmica započeli smo s procesom promjena. Taj proces sada uključuje da budućnost planiramo bez Spahića - izjavio je trener HSV-a Markus Gisdol.

Sve ovo veoma je iznenađujuće s obzirom na to da je njemački klub, zadovoljan igrama našeg štopera, odlučio produžiti ugovor s Spahićem na još jednu sezonu.

Sve su prilike da je naš reprezentativac ponovo platio ceh svog temperamenta što i nije neka novost kada je u pitanju Spahić.

Podsjetimo, nekadašnji kapiten Zmajeva prije dvije godine izbačen je iz Bayer Leverkusena nakon što je udario zaštitara, a u nekoliko navrata šamarao je protivničke igrače, ali i saigrače.

(Avaz/Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.