14.1.2017. 16:27
0
Edin Višća strijelac u visokoj pobjedi Basaksehira protiv Kayserispora
Bosanskohercegovački reprezentativac i prvotimac turskog prvoligaša Basaksehira Edin Višća bio je strijelac u današnjoj pobjedi njegovog kluba protiv Kayserispora od 5:0.

Ekipa istanbulskog Basaksehira je, u sklopu 17. kola turske Super lige, na domaćem terenu ugostila ekipu Kayserispora.

Domaćin je došao u vodstvo u 24. minuti susreta pogotkom Mehmeta Baytala, a da Basaksehir želi ostati na vrhu tabele i koračati ka prvom šampionatu pokazao je Emre Belozoglu, samo dva minuta kasnije, pogodivši iz penala za 2:0. To je bio i rezultat prvog poluvremena.

Seriju golova za Basaksehir nastavio je bh. reprezentativac Edin Višća, koji je mrežu golmana Kayserispora Yildirima zatresao u 61. minuti.

U 81. minuti utakmice ponovo se zatresla mreža gostiju, no ovaj put je to učinio igrač Kayserispora Miladin Stevanović. Susret je zaključio Cengiz Under u 88. minuti pogodivši za visokih 5:0.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.