17.1.2017. 9:04
0
Payet počastio navijače West Hama srednjim prstom, najavio da će simulirati povredu samo da ne igra
Dimitri Payet više nije omiljeni fudbaler među navijačima West Ham Uniteda. Tako je Francuz ekspresno reagovao na uvrede navijača ovog kluba.

Piše: Haris Ahbabović

Navijači su mu sa tribina pjevali: "Odlazi Payet, ti je**** izdajice. Ne želimo te više".

Razlog mržnje je to što je iskusni igrač tražio ispisnicu iz kluba. Francuz više ne želi da igra za West Ham i zahtjeva da bude prodat, dok menadžer Slaven Bilić ne želi da mu ispuni želju. Payet je rekao kako je nesretan u Londonu, te da želi da se vrati u Francusku.

Payet se poslije novih povika navijača brzo oglasio slikom, koja govori više od hiljadu riječi. Francuski reprezentativac pozirao je u dresu West Hama s jasno pokazanim srednjim prstom ka objektivu kamere. Bilić se nije oglašavao povodom ove slike, a Payet je najavio da će, u slučaju da ga Hrvat ubaci u igru, ubuduće simulirati povredu i tako se oprostiti od dresa West Ham Uniteda.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.