9.2.2017. 19:19
1
Nova zvijezda Manchester Cityja prozvala bivšu djevojku: Nije mi se javljala kada sam bio u Brazilu, a sada mi se javlja
Fudbaler Manchester Cityja, Gabriel Jesus, se tokom utakmice osvetio svojoj djevojci.

Piše: Haris Ahbabović

On je gol protiv Swanseaja proslavio kao da drži slušalicu, a ostrvske medije je posebno zanimalto šta je to značilo. On je kasnije britanskim medijima rekao da je na taj način prozvao svoju nekadašnju djevojku koja je samo željela njegov novac.

"Moja proslava je bila poruka mojoj bivšoj djevojci koja mi se nije javljala kada sam bio u Palmeirasu, a poslala mi je poruku kada sam prešao u Manchester City", rekao je Jesus.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.