22.3.2017. 15:51
0
Za tinejdžera koji je zaludio svijet Real nudi 120 milijuna eura?
Španski listovi "Marca" i "AS" osvanuli su ove srijede u sličnom izdanju, s njihovih naslovnica smješka se buduća superzvijezda svjetskog nogometa, a čini se i uskoro novi igrač Real Madrida.

Real Madrid je spreman srušiti svjetski rekord i za 18-godišnjeg Francuza Kyliana Mbappea platiti najveću odštetu ikada.
  
Mladi napadač oduševio je Europu ove sezone briljantnim i efikasnim nastupima u dresu Monaca. U 32 utakmice zabio je 19 i namjestio 11 golova ove sezone, a posebno je inspiriran bio u proteklih mjesec i pol zabivši 11 golova uz pet asistencija u samo 9 nastupa, piše Index hr.

Njegova vrijednost na popularnom Transfermarktu pokazuje nevjerojatan uspon mladog nogometaša koji je ponikao u Monacovoj školi. U srpnju, prije početka sezone, bio je procijenjen na tek milion eura, a danas ga ista stranica procjenjuje na više od 10 miliona eura. Tržišna cijena je i deset puta veća jer su za njega zainteresirani najveći europski klubovi.

"AS" piše da je Monaco već odbio jednu ponudu od 110 miliona eura, navodno od jednog engleskog kluba, pa u Realu znaju da će morati ponuditi više ako žele potući konkurenciju u ovoj utrci. U Monacu će teško odbiti toliki novac, voljeli bi Mbappea zadržati u svojim redovima, ali računaju i da bi već na ljeto njegova cijena mogla dodatno porasti nakon što upiše prve nastupe za Francusku i s Monacom napravi još koji korak u Ligi prvaka.

Osim Reala, mladog napadača, kojeg često uspoređuju s Thierryjem Henryjem, žele i Barcelona, PSG te gotovo svi engleski velikani, piše Index hr.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.