28.3.2017. 19:04
0
Japanci nahvalili Vahu: Hercegovac bi mogao prvi do Mundijala u Rusiji
Japanski mediji ponovo slave Vahida Halilhodžića. Pod njegovom komandom Japan je uvezao danas treću pobjedu i sada je još korak bliže plasmanu na Mundijal u Rusiji, koje se igra narednog ljeta.

Japan je pred svojim navijačima slavio sa 4:0 protiv Tajlanda i tri kola prije kraja kvalifikacija čvrsto drži prvo mjesto. Australiji, koja je u ovom trenutku u baražu, bježe tri boda.  

- Halilhodžić je izveo odličan tim. Japan pod njegovom komandom igra ozbiljno - piše Japan Times. 

Samiraji su do svoje pete pobjede stigli golovima Shinji Kagawa u osmoj minuti, a zatim su se u strijelce upisali još i Okazaki, Kubo i Yoshida, piše Avaz. 

Naredni susret Japan igra 13. juna nas gostovanju u Iraku.



(Alen Avdić) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.