29.4.2017. 14:21
0
Mbappé: Juventus je fantastičan, ali i mi imamo kvalitet
Nogometaš Monaca Kylian Mbappé kazao je uoči utakmice s Juventusom da italijanski klub ima sve elemente u momčadi da osvoji Ligu prvaka, istovremeno upozorivši da ekipa u kojoj on igra također posjeduje kvalitet.

Prvu utakmicu polufinala Lige prvaka Monaco će protiv Juventusa igrati na domaćem terenu u srijedu, a 'stara dama' se smatra blagim favoritom u tom dvomeču.

Revanš je na rasporedu sedam dana poslije u Torinu.

- Juventus je veliki klub, svako zna njihovu historiju. Imaju fantastičan tim, a nakon što su eliminirali Barcelonu pokazali su da mogu do trofeja Lige prvaka - kazao je Mbappé, senzacija ovogodišnjeg izdanja najelitnijeg klupskog nogometnog takmičenja.

Međutim, ističe da Monaco također posjeduje mnogo kvaliteta i da će taj tim učiniti sve da se plasira u finale, prenosi Football Italia.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.