30.4.2017. 9:01
0
"Ovoga proljeća u gostima igramo odlično, ali kod kuće imamo veliki pritisak"
Sarajevo je jučer lako pobijedilo Radnik na gostovanju u Bijeljini sa 0:3.

Piše: Haris Ahbabović

Bordo tim se tako, uprkos nekoliko kikseva na Koševu, ponovo uključio u borbu za titulu, posebno nakon jučerašnjeg posrtaja Zrinjskog u Krupi.

"Ovoga proljeća u gostima igramo odlično, ali kući imamo veliki pritisak. Pogledajte samo kako je danas naša ekipa trčala. Napravili smo veliki broj šansi, a to može samo ekipa koja je kvalitetna", rekao je trener Sarajeva, Mehmed Janjoš.

"Nakon Slobode imamo Kup. Sve naše misli će biti usmjerene prema Slobodi, jer je ona za nas težak provnik. Rezultat iz Krupe nisam očekivao, ali vidite da nema sigurnih pobjeda", rekao je popularni Čala nakon jučerašnje utakmice u Bijeljini.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.