30.4.2017. 14:13
0
Derby della Capitale: Lazio pobijedio Romu, Senad Lulić upisao asistenciju
U derbiju 34. kola talijanske Serije A, Lazio je danas na Olimpicu, kao gost, pobijedio Romu sa 1:3.

Piše: Haris Ahbabović

Roma je tako izgubila i teoretske šanse da osvoji titulu, dok fudbaleri Juventusa već mogu da slave novi Scudetto.

Lazio je poveo golom Keite iz 12. minute, a samo nekoliko kasnije Orsato je mogao da dosudi penal za Lazio. Ipak, glavni sudija je poslije napravio veliku grešku kada je dosudio nepostojeći penal za Romu nakon pada Strootmana. Gol za 1:1 je postigao De Rossi.

Dušan Basta je pogodio za 1:2 u 50. minuti, a konačnih 1:3 u 85. minuti postavlja Balde Keita na asistenciju našeg Senada Lulića.

Senad Lulić u dresu Lazija i Edin Džeko u dresu Rome su odigrali svih 90 minuta. Džeko je na početku prvog i na početku drugog poluvremena imao po jednu sjajnu priliku, ali obje nije iskoristio.






0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.