23.6.2017. 15:11
0
Novi show Zdravka Mamića: Mene ime Naš Hajduk podsjeća na talijansku Cosa Nostru
Savjetnik uprave Dinama Zdravko Mamić u petak se na konferenciju za novinare u Zagrebu osvrnuo na sudski postupak koji se protiv njega vodi na osječkom Županijskom sudu, ali i mnoge druge stvari pa i na rad udruge Naš Hajduk koju je usporedio sa sicilijanskom mafijaškom organizacijom Cosa Nostrom.

"Mene ime Naš Hajduk podsjeća na talijansku Cosa Nostru, što u prijevodu znači 'naša stvar'. Udruga Naš Hajduk uzela je sebi za pravo da simbol Hrvata, Dalmacije i hrvatske dijaspore otme u svoje ruke i da teroriziraju cijelu Hrvatsku na način Cosa Nostre. Naša stvar, odnosno onako kako mi hoćemo. Oni su gospodari Hrvatske, a ne političari koje je narod izabrao. Političari nisu dovoljni svjesni da prepoznaju što se valja iza brda", izjavio je Mamić.

On je ustvrdio da je udruga Naš Hajduk "opasna grupa ljudi koja razara tkivo hrvatskog čovjeka".

"Nitko me neće posvađati s Hajdukom, ali Hajduk nisu huligani, orjunaši koji su se okupili u udruzi Naš Hajduk. Hajduk je Hrvatska, i veći dio Torcide, i pošteni navijači. Ova udruga će Hrvatskoj doći glave, Hrvataska će platiti cijenu ove Cosa Nostre", rekao je Mamić, prenosi Hina.

"Ja im smetam i neće biti mira za ljude u Dinamu dok Hajduk ne bude prvi. A Hajduk može biti prvi samo na jedan način, ako to ostvari na terenu, ako sposobna uprava i pravi igrači to naprave na terenu, kao što je to uspjela Rijeka ove godine. To je jedini način da Hajduk bude veliki i da se oni smire, a za to će im trebati umješnosti", zaključio je Mamić.

Veći dio konferenciju za novinare, koja je trajala sat i pol, Mamić je posvetio sudskom postupku koji se protiv njega i još trojice optuženika vodi na osječkom Županijskom sudu.

Naime, Zdravka Mamića, njegovog brata Zorana Mamića, bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara Uskok tereti da su NK Dinamo oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.